Obres i projectes
d’interiorisme

Àtic dúplex
a Tiana

En aquesta habitatge vàrem optar per crear espais amplis i acollidors , potenciant la llum . Donant un estil mediterrani a un espai amb grans vistes al poble. Es va pensar en utilitzar materials en blanc, negre i fusta de roure natural en tot el projecte, per tal d’incorporar tocs de color per contrastar.


Obres i projectes
d’interiorisme

Racons amb caràcter

En aquest projecte sen s va demanar una millora en diferents àmbits de la casa, per tal de trobar un canvi emocional i de sensacions . La premissa va ser poder donar punts de colors alegres que es repetissin en diferents espai de la casa.


Obres i projectes
d’interiorisme

Cuina i menjador molt lluminós

Aquest projecte s’inicia partint d’un problema de distribució d’espais . On la cuina i la zona d’estar- menjador són molt estrets, i donen l’esquena a les espectaculars vistes al mar
Es dona solució projectant un sol espai amb una cuina oberta que mira cap al mar i amb una zona de relax amplia, des d’on gaudir de les vistes. La peça singular del projecte és l’ escala de cargol en ferro i fusta de roure, que es pensa per ser el més lleugera i funcional possible.

Top