• All
  • Reformes i Interiorisme
  • Cuines
  • Banys


Obres i projectes
d’interiorisme

Àtic dúplex
a Tiana

En aquesta habitatge vàrem optar per crear espais amplis i acollidors , potenciant la llum . Donant un estil mediterrani a un espai amb grans vistes al poble. Es va pensar en utilitzar materials en blanc, negre i fusta de roure natural en tot el projecte, per tal d’incorporar tocs de color per contrastar.


Obres i projectes
d’interiorisme

Racons amb caràcter

En aquest projecte sen s va demanar una millora en diferents àmbits de la casa, per tal de trobar un canvi emocional i de sensacions . La premissa va ser poder donar punts de colors alegres que es repetissin en diferents espai de la casa.


Obres i projectes
d’interiorisme

Cuina i menjador molt lluminós

Aquest projecte s’inicia partint d’un problema de distribució d’espais . On la cuina i la zona d’estar- menjador són molt estrets, i donen l’esquena a les espectaculars vistes al mar
Es dona solució projectant un sol espai amb una cuina oberta que mira cap al mar i amb una zona de relax amplia, des d’on gaudir de les vistes. La peça singular del projecte és l’ escala de cargol en ferro i fusta de roure, que es pensa per ser el més lleugera i funcional possible.


Cuines

Cuina davant
del mar

Vàrem poder dissenyar tots els espais de zero, cosa que ens va permetre posar la zona de dia enfocada de cara el mar. Es va buscar fer una cuina lluminosa d’estil mediterrani. Combinant una cuina amb els mobles Santos en blanc brillant contrastant amb peces de fusta i elements singulars com la rajola d’hidràulic o les parets en blau.


Cuines

Una cuina amb un toc de color

Ens van agradar molt els detalls decoratius que tenia la nostre clienta, i els vàrem voler potenciar en el nou projecte de la reforma de la cuina i l’estar. Vàrem crear una obertura en vidre entre la cuina i el menjador que permetés una relació entre els dos àmbits. Vàrem utilitzar colors neutres, elements en fusta i vàrem escollir un color verd per fer de la cuina un espai amb molt de caliu.


Cuines

Una cuina amb molt d’encant

En aquesta cuina us ensenyem que podem tenir tres zones diferenciades en la mateixa estança, destaquem un rebost amb vitrines de fusta decapada, un racó de taula, banc i cadires encantador i una zona de treball amb dues peninsules que enmarquen el triangle de treball.


Banys

Bany per
a dues nenes
a Badalona

Vam voler crear un bany divertit per a dues germanes. Com que havíem d’amagar una porta, vàrem utilitzar un vinil a paret amb colors pastels que després es repeteixen en elements com el rentamans, l’escala o les làmpades. La resta de l’espai és en microciment de color gris que en potencia els altres colors. Aquesta reforma és una sinergia amb l’estudi MAG ARQUITECTES.


Banys

Suite a Montgat

Aquesta suite amb el seu bany privat esta ple de racons on disfrutar de noves sensacions, un espai de dutxa amb llum indirecta, un separador de fusta que separa la zona més éntima i una zona de capacitat pels complements personals, tot això amb una gama de tonalitats molt neutre i atemporal.


Banys

Bany amb microciment

Un bany de microciment és una bona solució funcional i estètica, el fet de tenir materials homogenis i continus ajuda a el manteniment del dia a dia. Combinació de gama de grisos i aportació de fusta i negre pels detalls.

Top