Obres i projectes
d’interiorisme

Des de zero, a Bonavista

El client ens va demanar el nostre assessorament des del l’inici. Partint dels plànols de l’arquitecte, vam adaptar les mesures dels espais segons les necessitats del client. En un procés d’any i mig, vam poder participar en el procés del disseny des de l’enderroc de la casa antiga, fins l’últim detall del final d’obra. Vam partir de l’espai diàfan de la zona de dia, molt lluminós, ampli i amb un marcat estil italià.


Obres i projectes
d’interiorisme

Un somni fet realitat

Aquest projecte ha estat un repte per complir un dels somnis del nostre client. L’objectiu era potenciar l’entrada de llum a tota la zona de dia. Vam unificar tots els espais per aconseguir gaudir de les vistes panoràmiques enfront del mar des de qualsevol punt de l’estança. Realitzant mobiliari i tancaments totalment a mida, aprofitant cada racó i creant un estil propi amb pinzellades mediterrànies.


Obres i projectes
d’interiorisme

Reforma d’habitatge en el centre històric de Badalona

Un dels projectes més singulars que hem dut a terme. Volien que els més de 100 anys d’història que tenia el pis, es respectessin al màxim possible. Deixant parets, portes, finestres i sostres originals. La premissa va ser crear un espai industrial, utilitzant materials sempre naturals com la fusta de roure, el ferro i el ciment. En molta estima, tenim les aixetes fetes a mà expressament per aquest projectes amb peces antigues buscades.


Obres i projectes
d’interiorisme

Àtic dúplex
a Tiana

En aquesta habitatge vàrem optar per crear espais amplis i acollidors , potenciant la llum . Donant un estil mediterrani a un espai amb grans vistes al poble. Es va pensar en utilitzar materials en blanc, negre i fusta de roure natural en tot el projecte, per tal d’incorporar tocs de color per contrastar.


Obres i projectes
d’interiorisme

Racons amb caràcter

En aquest projecte sen s va demanar una millora en diferents àmbits de la casa, per tal de trobar un canvi emocional i de sensacions . La premissa va ser poder donar punts de colors alegres que es repetissin en diferents espai de la casa.


Obres i projectes
d’interiorisme

Cuina i menjador molt lluminós

Aquest projecte s’inicia partint d’un problema de distribució d’espais . On la cuina i la zona d’estar- menjador són molt estrets, i donen l’esquena a les espectaculars vistes al mar
Es dona solució projectant un sol espai amb una cuina oberta que mira cap al mar i amb una zona de relax amplia, des d’on gaudir de les vistes. La peça singular del projecte és l’ escala de cargol en ferro i fusta de roure, que es pensa per ser el més lleugera i funcional possible.

Top