• All
  • Reformes i Interiorisme
  • Cuines
  • Banys


Obres i projectes
d’interiorisme

Des de zero, a Bonavista

El client ens va demanar el nostre assessorament des del l’inici. Partint dels plànols de l’arquitecte, vam adaptar les mesures dels espais segons les necessitats del client. En un procés d’any i mig, vam poder participar en el procés del disseny des de l’enderroc de la casa antiga, fins l’últim detall del final d’obra. Vam partir de l’espai diàfan de la zona de dia, molt lluminós, ampli i amb un marcat estil italià.


Obres i projectes
d’interiorisme

Un somni fet realitat

Aquest projecte ha estat un repte per complir un dels somnis del nostre client. L’objectiu era potenciar l’entrada de llum a tota la zona de dia. Vam unificar tots els espais per aconseguir gaudir de les vistes panoràmiques enfront del mar des de qualsevol punt de l’estança. Realitzant mobiliari i tancaments totalment a mida, aprofitant cada racó i creant un estil propi amb pinzellades mediterrànies.


Obres i projectes
d’interiorisme

Reforma d’habitatge en el centre històric de Badalona

Un dels projectes més singulars que hem dut a terme. Volien que els més de 100 anys d’història que tenia el pis, es respectessin al màxim possible. Deixant parets, portes, finestres i sostres originals. La premissa va ser crear un espai industrial, utilitzant materials sempre naturals com la fusta de roure, el ferro i el ciment. En molta estima, tenim les aixetes fetes a mà expressament per aquest projectes amb peces antigues buscades.


Obres i projectes
d’interiorisme

Àtic dúplex
a Tiana

En aquesta habitatge vàrem optar per crear espais amplis i acollidors , potenciant la llum . Donant un estil mediterrani a un espai amb grans vistes al poble. Es va pensar en utilitzar materials en blanc, negre i fusta de roure natural en tot el projecte, per tal d’incorporar tocs de color per contrastar.


Obres i projectes
d’interiorisme

Racons amb caràcter

En aquest projecte sen s va demanar una millora en diferents àmbits de la casa, per tal de trobar un canvi emocional i de sensacions . La premissa va ser poder donar punts de colors alegres que es repetissin en diferents espai de la casa.


Obres i projectes
d’interiorisme

Cuina i menjador molt lluminós

Aquest projecte s’inicia partint d’un problema de distribució d’espais . On la cuina i la zona d’estar- menjador són molt estrets, i donen l’esquena a les espectaculars vistes al mar
Es dona solució projectant un sol espai amb una cuina oberta que mira cap al mar i amb una zona de relax amplia, des d’on gaudir de les vistes. La peça singular del projecte és l’ escala de cargol en ferro i fusta de roure, que es pensa per ser el més lleugera i funcional possible.


Cuines

Cuina natural

En aquest projecte, buscàvem unificar la zona de dia, per guanyar amplitud i lluminositat. La fusta i la paret de totxo, són detalls que ens han ajudat a donar calidesa a aquesta cuina Santos, de colors neutres.


Cuines

Cuina davant
del mar

Vàrem poder dissenyar tots els espais de zero, cosa que ens va permetre posar la zona de dia enfocada de cara el mar. Es va buscar fer una cuina lluminosa d’estil mediterrani. Combinant una cuina amb els mobles Santos en blanc brillant contrastant amb peces de fusta i elements singulars com la rajola d’hidràulic o les parets en blau.


Cuines

Una cuina amb un toc de color

Ens van agradar molt els detalls decoratius que tenia la nostre clienta, i els vàrem voler potenciar en el nou projecte de la reforma de la cuina i l’estar. Vàrem crear una obertura en vidre entre la cuina i el menjador que permetés una relació entre els dos àmbits. Vàrem utilitzar colors neutres, elements en fusta i vàrem escollir un color verd per fer de la cuina un espai amb molt de caliu.


Cuines

Una cuina amb molt d’encant

En aquesta cuina us ensenyem que podem tenir tres zones diferenciades en la mateixa estança, destaquem un rebost amb vitrines de fusta decapada, un racó de taula, banc i cadires encantador i una zona de treball amb dues peninsules que enmarquen el triangle de treball.


Banys

Bany amb estil

Un bany que imprimeix estil amb elements handmade com aquests tovallolers únics combinats amb aquest preciós moble de fusta integrat.


Banys

Bany per
a dues nenes
a Badalona

Vam voler crear un bany divertit per a dues germanes. Com que havíem d’amagar una porta, vàrem utilitzar un vinil a paret amb colors pastels que després es repeteixen en elements com el rentamans, l’escala o les làmpades. La resta de l’espai és en microciment de color gris que en potencia els altres colors. Aquesta reforma és una sinergia amb l’estudi MAG ARQUITECTES.


Banys

Suite a Montgat

Aquesta suite amb el seu bany privat esta ple de racons on disfrutar de noves sensacions, un espai de dutxa amb llum indirecta, un separador de fusta que separa la zona més éntima i una zona de capacitat pels complements personals, tot això amb una gama de tonalitats molt neutre i atemporal.


Banys

Bany amb microciment

Un bany de microciment és una bona solució funcional i estètica, el fet de tenir materials homogenis i continus ajuda a el manteniment del dia a dia. Combinació de gama de grisos i aportació de fusta i negre pels detalls.

Top