SOBRE
NOSALTRES

Erraema, una empresa familiar amb més de 40 anys d’experiència

Som una empresa familiar que ha sabut superar en aquests 40 anys tots els reptes que ens hem trobat en el camí, millorant en servei, qualitat i oferint als nostres clients una cosa molt important: coneixement i experiència. A Erraema sempre trobarà persones properes a vostè que faran tot el possible per satisfer les seves exigències en un mar de confiança i respecte.

Ens basem en els nostres 40 anys d’experiència i el nostre equip de professionals per oferir el millor resultat en estil i qualitat. Sabem que el procés de reforma i re-disseny d’una casa pot ser complexe. El nostre enfocament personal i individualitzat de cada projecte garanteix una experiència 100% efectiva.

Erraema: nova marca, nous reptes

Els nostres inicis van ser com RM Estudi D´interiors, a Barcelona, Sant Adrià. Finalment, ara som a Badalona i afrontem el nou any amb una nova marca: Erraema.

Erraema ha creat una marca que engloba tots els serveis d’interiorisme, és la evolució natural d´una empresa compromesa a donar tots els serveis que els nostres clients ens demanen.

Actualment l’empresa compta amb tot el personal necessari per a la reforma de la llar, cuines, banys i projectes globals d’interiorisme, moblament i reforma integral.

LES
PERSONES

SERGI

GEMMA

RAUL

MERCÈ

CRISTINA

RAQUEL

MANEL

ELS
NOSTRES
VALORS
Excel·lència

Excel·lència

Creiem en l’excel·lència i la portem a cada reforma
que realitzem.

Passió

Passió

Gaudim del nostre treball.
Som un equip apassionat,
amb mentalitat oberta i sabem
adaptar-nos a les necessitats
específiques de cada projecte.

Perfecció

Perfecció

Som estrictes en cada pas del procés i ens agrada tenir cura dels detalls per aconseguir la perfecció en els acabats.

Compromís

Compromís

La nostra màxima és la honestedat i el compromís. Estudiem cada reforma i
ens impliquem plenament
en el resultat final.

Top