Ens encarreguem de tot, per tal que tu només gaudeixis

Claus en mà

Deixa’ns les claus i oblida’t de preocupacions. Ens encarreguem de tots els detalls de la reforma. La nostra filosofia és tenir sota control cada fase del projecte en els terminis pautats garantint un resultat impecable.

Zones comuns

Cuidem els espais compartits per reduir l’impacte de l’obra a la comunitat de veïns. Duem a terme una estratègia de baixada de runes en horaris de baix impacte i protegim l’ascensor per evitar qualsevol incidència.

Neteja fi d’obra

Gestionem la fase final d’obra incorporant un equip de neteja integral que deixarà perfectament nets tots els espais afectats. L'equip s’encarrega d’escombrar, netejar vidres, mobles i finestres.

Canvi de bombí

Per la teva tranquil·litat, en acabar l’obra fem un canvi de bombí al pany de la porta principal. D’aquesta manera tens l’absoluta seguretat que només tu tens les claus d’accés principal de l’espai que hem reformat.

Uniformes

Cadascuna de les persones que participen activament a l’obra, accedeixen al recinte amb un uniforme d’Erraema. D'aquesta manera, podràs identificar en qualsevol moment els professionals involucrats a l’obra.

Guardamobles

Et facilitem un servei de guardamobles per a que al llarg de la reforma els mobles estiguin resguardats de qualsevol incidència. Ens fem càrrec del trasllat i, en acabar, te’ls retornem i els col·loquem on ens diguis.

Fes click per veure el
nostre procés de disseny

Demana’ns pressupost
sense compromís
Top