POLITICA DE PRIVACITAT

POLITICA DE PRIVACITAT

1.-Informació sobre el responsable del tractament de les dades personals:

La responsable del tractament de les dades recaptades a través dels llocs web, www.erraema.com (d’ara endavant, la “Web” o el “Lloc web”) és ERRAEMA.

Pots posar-te en contacte amb ERRAEMA per a qualsevol aspecte relacionat amb aquesta política de privadesa, en l’adreça de correu electrònic hola@erraema.com

2.-Finalitat del tractament de les dades personals:

2.1. Amb quina finalitat tractarem les teves dades personals? A ERRAEMA tractarem les teves dades personals, recaptats a través del Lloc web amb les següents finalitats:

 1. a) En cas de contractació dels béns i serveis oferts a través del Lloc web, per mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.
 2. b) Enviament d’informació sol·licitada a través dels formularis disposats en el Lloc web.
 3. c) Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i/o publicitat del Lloc web i del sector del Màrqueting Digital.

Et recordem que pots oposar-te a l’enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i a qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic indicada anteriorment.

Els camps d’aquests registres són d’emplenament obligatori, sent impossible realitzar les finalitats expressades si no s’aporten aquestes dades.

2.2.Per quant temps es conserven les dades personals recaptades? Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no sol·licitis la seva supressió i durant el termini pel quin poguessin derivar-se responsabilitats legals pels serveis prestats.

3.-Legitimació: El tractament de les teves dades es realitza amb les següents bases jurídiques que legitimen el mateix:

 1. a) La sol·licitud d’informació i/o la contractació dels serveis de ERRAEMA, els termes dels quals i condicions es posaran a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual contractació.
 2. b) El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, mentre que t’informem posant a la teva disposició la present política de privadesa, que després de la lectura de la mateixa, en cas d’estar conformi, pots acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcat d’una casella disposada a aquest efecte.
  En cas que no ens facilitis les teves dades o els facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.En caso de que no nos facilites tus datos o los hagas de forma errónea o incompleta, no podremos atender tu solicitud, resultando del todo imposible proporcionarte la información solicitada o llevar a cabo la contratación de los servicios.

4.-Destinataris: Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè a ERRAEMA, excepte obligació legal.

Les dades personals facilitades a través dels formularis del Lloc web, són tractats per a la prestació dels serveis de ERRAEMA així com per a l’enviament de comunicacions comercials o informatives mitjançant l’ús de l’eina que aquesta companyia facilita, la qual cosa comporta que les dades introduïdes són transferits als servidors de la citada companyia, suposant una transferència de dades, que l’usuari consent de manera expressa amb l’acceptació de la present política de privadesa.

5.-Drets: Com interessat que ens has proporcionat les teves dades personals, tens ple dret a obtenir confirmació sobre si en ERRAEMA estem tractant les teves dades personals, i en concret estàs facultat per exercitar els següents drets que la normativa en matèria de protecció de dades et reconeix, conforme al previst en la mateixa:

 • Dret d’ACCÉS a les teves dades personals.
 • Drets de sol·licitar la RECTIFICACIÓ de les dades inexactes.
 • Dret de sol·licitar la seva SUPRESSIÓ quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.
 • En determinades circumstàncies, podràs sol·licitar la LIMITACIÓ DEL TRACTAMENT de les teves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
 • En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran exercitar el seu dret d’OPOSICIÓ al tractament de les seves dades. Deixarem de tractar les dades, salvo per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.
 • En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular, podràs sol·licitar el seu dret a la PORTABILITAT de les dades.
  Podràs exercir tals drets dirigint una comunicació a l’adreça postal i/o de correu electrònic que es fa constar a l’apartat “1. Informació sobre el responsable del tractament de les dades personals.”

Podràs exercir tals drets dirigint una comunicació a l’adreça postal i/o de correu electrònic que es fa constar a l’apartat “1. Informació sobre el responsable del tractament de les dades personals.”

A més, en cas que s’hagi vulnerat qualsevol dels teus drets, l’interessat té dret a presentar una reclamació davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD), en C/ Jorge Juan, 6, 28001-Madrid o a través de la seu electrònica de l’AEPD: https://sedeagpd.gob.es/sede-electronica-web/