Banys

Bany amb estil

Un bany que imprimeix estil amb elements handmade com aquests tovallolers únics combinats amb aquest preciós moble de fusta integrat.


Banys

Bany per
a dues nenes
a Badalona

Vam voler crear un bany divertit per a dues germanes. Com que havíem d’amagar una porta, vàrem utilitzar un vinil a paret amb colors pastels que després es repeteixen en elements com el rentamans, l’escala o les làmpades. La resta de l’espai és en microciment de color gris que en potencia els altres colors. Aquesta reforma és una sinergia amb l’estudi MAG ARQUITECTES.


Banys

Suite a Montgat

Aquesta suite amb el seu bany privat esta ple de racons on disfrutar de noves sensacions, un espai de dutxa amb llum indirecta, un separador de fusta que separa la zona més éntima i una zona de capacitat pels complements personals, tot això amb una gama de tonalitats molt neutre i atemporal.


Banys

Bany amb microciment

Un bany de microciment és una bona solució funcional i estètica, el fet de tenir materials homogenis i continus ajuda a el manteniment del dia a dia. Combinació de gama de grisos i aportació de fusta i negre pels detalls.

Top