Cuines

Cuina natural

En aquest projecte, buscàvem unificar la zona de dia, per guanyar amplitud i lluminositat. La fusta i la paret de totxo, són detalls que ens han ajudat a donar calidesa a aquesta cuina Santos, de colors neutres.


Cuines

Cuina davant
del mar

Vàrem poder dissenyar tots els espais de zero, cosa que ens va permetre posar la zona de dia enfocada de cara el mar. Es va buscar fer una cuina lluminosa d’estil mediterrani. Combinant una cuina amb els mobles Santos en blanc brillant contrastant amb peces de fusta i elements singulars com la rajola d’hidràulic o les parets en blau.


Cuines

Una cuina amb un toc de color

Ens van agradar molt els detalls decoratius que tenia la nostre clienta, i els vàrem voler potenciar en el nou projecte de la reforma de la cuina i l’estar. Vàrem crear una obertura en vidre entre la cuina i el menjador que permetés una relació entre els dos àmbits. Vàrem utilitzar colors neutres, elements en fusta i vàrem escollir un color verd per fer de la cuina un espai amb molt de caliu.


Cuines

Una cuina amb molt d’encant

En aquesta cuina us ensenyem que podem tenir tres zones diferenciades en la mateixa estança, destaquem un rebost amb vitrines de fusta decapada, un racó de taula, banc i cadires encantador i una zona de treball amb dues peninsules que enmarquen el triangle de treball.

Top